praktiskais mācību kurss

Finanšu grāmatvedība

Latviešu valodā
154.00 €
J.Bojarenko
06.12.2022
Atlikušās vietas
13
4 nodarbības
online
4
Reģistrācija
Piesakies
jau tagad!
Ja Jums ir atlaide, norādiet no kurienes tā ir. Piemēram: Pastavīgais klients vai Drauga atlaide
Ja Jums ir atlaide, norādiet no kurienes tā ir. Piemēram: Pastavīgais klients vai Drauga atlaide
Nodarbību sākums un laiks
Programma paredzēta:
  • iesācējiem, kuri ir apguvuši grāmatvedības teoriju un kuriem trūkst praktisko iemaņu.
  • izglītības iestāžu studentiem, kuriem nepieciešams sistematizēt zināšanas un papildināt tās ar praktisko pieredzi, risinot dažādu situāciju piemērus.
  • grāmatvežiem, kuriem ir pieredze un kuri atsāk savu profesionālo darbību pēc ilgstošā pārtraukuma
  • kā arī praktizējošiem grāmatvežiem, kuri ir speciālisti vienā noteiktā uzskaites jomā un vēlas apgūt visu saimniecisko operāciju daudzveidību.
Tiešsaistes formātā, izmantojot Zoom video konferences platformu.
Grāmatvedības teorijas zināšanas un vēlme tās pilnveidot.
Mēs palīdzēsim atjaunot zināšanas, saprast finanšu grāmatvedību un izprast visas tās nianses! Šis ir PRAKTISKS kurss, kura materiāli kļūs par īstu rokasgrāmatu.
Kas ir nepieciešams veiksmīgai kursa apguvei?
Kursi notiek:
Kas būs kursā:
Mācību kursa ietvaros tiks piedāvāti praktisku piemēru risinājumi un pārdomātie uzdevumi. Mācību materiāls ir veidots ka noderīgs izziņas materiāls, kurā nepieciešamības gadījumā iespējams rast atbildes uz konkrētiem jautājumiem, kas saistīti ar ilgtermiņa ieguldījumu un apgrozāmo līdzekļu, pašu kapitāla, uzkrājumu un kreditoru, ka arī ieņēmumu un izdevumu uzskaiti līdz pat sīkākām niansēm.
17.00 - 20.00
1 reizi nedēļā -sestdienās
06.12.2022 - 20.12.2022
Pieredzējušā pasniedzēja-praktiķe
Semināra lektore
Jūlija
Bojarenko
Lektore
Ekonomikas maģistre M.sc.oec., mācību literatūras autore, speciālists finanšu jautājumos, grāmatvedības pasniedzēja ar vairāku gadu pieredzi, praktizējošā sertificētā grāmatvede-auditore. Pasniegšanas pieredze 28 gadi.
Dalības maksa
139.00€
pastāvīgajiem klientiem
(ja ir vismaz 3 apmeklējumi pēdējo 2 gadu laikā)
154.00€
pārējiem semināra klausītājiem
Atlaides
Pastāvīgiem klientiem (apmeklēja mūsējus seminārus vairāk kā 3 reizes pēdējo 2 gadu laikā) atlaide 10 %
Draugu atlaide - diviem un vairāk draugiem – atlaide 15% katrai apmācāmai personai.
VISIEM KURSA DALĪBNIEKIEM piedāvājam iegādāties Jūlijas Bojarenko grāmatu "Praktiskā finanšu grāmatvedība I. daļa" ar 50% atlaidi, t.i. tikai par 20 eiro!
Kursu
programma
Par mums
Mūsu mācību metodikas būtība: pieejamā formā, viegli un saprotamā valodā paskaidrot dažādas sarežģītības pakāpes jautājumus. Mēs skaidrojam ar konkrētiem piemēriem, nodokļu un finanšu likumdošanas problemātiskās situācijas sadalot sastāvdaļās.
Mūsu uzņēmuma galvenā vērtība ir mūsu klienti. Mēs vienmēr priekšplānā izvirzām sekmīgu mācību materiāla apguvi. Izglītot un palīdziet apgūt sarežģītu materiālu vienkāršā veidā un draudzīgā atmosfērā. Un arī uzticība mums, kā profesionāļiem. Mūsu pasniedzēji ir profesionāļi ar lielu pieredzi (28 gadi izglītības jomā) un pamatīgu zināšanu krātuvi.

Pastāvīgie klienti pie mums nāk tieši tāpēc, ka mums uzticas, jo kursos un semināros saņemtā informācija vienmēr ir uzticama un viņu jautājumi nepaliek bez atbildēm.
AR KO MĒS ATŠĶIRAMIES?
Informācijas pasniegšanai sistēma mūsu kursos atšķiras no citām konkurējošām firmām. Mēs neizklājam likumu slaidos, lai ar izteiksmi nolasītu tos klausītāju priekšā. Jūs katrs to var izdarīt patstavīgi.

Mūsu mācību kursos un semināros Jūs saņemsiet:
  • strukturētu informāciju un salīdzinošu analīzi par izmaiņām nodokļu un finanšu likumdošanā pilnīgai izpratnei par to, kurām izmaiņām likumdošanā jāpievērš īpaša uzmanība un kurām ir tikai redakcionāls raksturs;
  • Valsts ieņēmumu dienesta metodiskā materiāla un uzziņu apkopojumu par aktuālām, praktiskām situācijām;
  • praktisku piemēru risināšanu un analīzi, kas ir grāmatvežu ikdienas ceļvedis. Neapšaubāmi, šāda pieeja nodrošina maksimālu rezultātu mācību materiāla apgūvē un sniedz reālus ieguvumus grāmatveža darbā.

Mūsu likumdošana mainās tik bieži, ka dažkārt nav iespējams izsekot līdzi kārtējām izmaiņām. Un kad tiek piedāvāts apkopots, strukturēts mācību materiāls, kas ilustrēts ar konkrētiem praktiskiem piemēriem, tas ļauj izprast jaunas un neaizmirst “vecās” izmaiņas.

Pēc mūsu klientu atsauksmēm, mūsu pasniedzēju izstrādāti mācību materiāli ir īsta grāmatvežu rokasgrāmata. Šī ir mūsu unikālā pieeja.

Mūsu mācību metodikas būtība ir pieejamā formā, viegli un saprotamā valodā paskaidrot dažādas sarežģītības pakāpes jautājumus.

Mēs skaidrojam uz konkrētiem piemēriem, nodokļu un finanšu likumdošanas problemātiskās situācijas sadalot sastāvdaļās.

Turklāt mūsu pasniedzēji ir īsti savas jomas profesionāļi: spēj noturēt auditorijas uzmanību, ieinteresēt, iesaistīt diskusijā un labprāt atbild uz klausītāju jautājumiem. Pie tam, mums ir arī salīdzinoši zemas cenas priekš Latvijas.
Mūsu klienti
un sadarbības partneri
Mēs cienām savus klientus un sadarbības partnerus un pateicamies viņiem par uzticību un sadarbību.
Tuvākie kursi
Kontakti
Rīga, Akadēmijas laukums 1
Darbdienās: 9.30 - 18.00
Sesdienās: 09.30 - 14.00
Svētdienās: slēgta
(c)2022 - SIA Artbuh, Visas tiesības aizsargātas
Šī mājaslapa lieto Cookies, lai uzlabotu tās lietošanas pieredzi.
Pieņēmu
Made on
Tilda